Generator intraoral CS 2200

Un model de simplitate
CS 2200 vă maximizează abilitățile de diagnosticare și vă îmbunătățește fluxul de lucru cu designul său intuitiv și ușor de utilizat. Dispunând de un generator de raze X de foarte înaltă frecvență (DC) pentru a asigura o calitate superioară a imaginii și reproductibilitate, CS 2200 este, de asemenea, proiectat pentru a îmbunătăți condițiile de siguranță.

Design versatil
Compatibil atât cu aplicații de film, cât și cu aplicații de imagistică digitală, sistemul CS 2200 funcționează așa cum o faci tu. Disponibil în cinci opțiuni de montare disponibile, două tipuri de cronometre și trei lungimi de braț, sistemul poate fi adaptat cu ușurință pentru a se potrivi cu configurațiile cabinetului dumneavoastră.

Utilizabilitate la maxim
Compact și ușor de utilizat, cronometrul portabil al sistemului CS 2200 permite utilizatorilor să selecteze rapid setările de expunere potrivite. Preprogramat pentru a calcula automat setările, temporizatorul determină în mod intuitiv timpul de expunere adecvat în funcție de regiunea anatomică, greutatea corporală a pacientului și tipul de detector.

25.000,0 RON
preț cu TVA fără cost transport