Sistem Panoramic CS 8100

Sistemul digital cu raze X panoramice CS 8100 de la Carestream Dental are un design compact și ușor de utilizat. Setările preprogramate permit profesioniștilor din domeniul stomatologic să capteze mai eficient imagini panoramice cu raze X dentare de înaltă calitate. Această unitate poate fi actualizată la imagistica cefalometrică sau cu fascicul conic de către producător, pe măsură ce nevoile dvs. de practică evoluează.

PANORAMIC
Sistemul de radiografie panoramică digitală Carestream CS 8100 captează rapid și eficient imagini panoramice de înaltă calitate, inclusiv sinusuri standard, pediatrice, bitewings, segmentate, TMJ (2 sau 4 vizualizări) și sinusuri maxilare.

PEDO-FRIENDLY
Carestream CS 8100 panorex include o setare pediatrică care reduce automat dimensiunea câmpului imaginii și emisia de radiații, sporind siguranța celor mai mici pacienți.

CEPH UPGRADEBIL
Carestream CS 8100 poate fi actualizat la imagistica cefalometrică în orice moment de către producător. (NOTĂ: În funcție de disponibilitate.)

INTEGRARE TWAIN
Aparatul de raze X dentare CS 8100 se va conecta direct la toate platformele majore de imagistică dentară, inclusiv Schick, Dexis, Carestream, VIXWIN, Apteryx, Eaglesoft, XDR și Dolphin, pentru a numi câteva. Întrebați reprezentantul dvs. de vânzări Renew Digital dacă nu vedeți software-ul dvs. listat.

ACCESIBIL PENTRU HANDICAP
Radiografia panoramică dentară CS 8100 este accesibilă pentru scaunul cu rotile și accesibilă pentru persoanele cu dizabilități pentru a ajuta la acomodarea pacienților cu dizabilități.

PANORAMIC SEGMENTAT
Selectați examenul panoramic segmentat cu aparatul digital de raze X dentare Carestream CS 8100 pentru o vedere asemănătoare mușcăturii. (NOTĂ: În funcție de disponibilitate)

DESIGN COMPACT
Amprenta elegantă și mică a Carestream CS 8100 îl face să se potrivească perfect în aproape orice cabinet, permițând profesioniștilor din domeniul stomatologic să realizeze o radiografie dentară optimă.

3D (optional)
Pe măsură ce nevoile dvs. de practică se schimbă, sistemul panoramic digital CS 8100 poate fi actualizat la o gamă largă de programe de fascicul conic de către producător. Câmpul vizual include: modul dual maxilar (8x9 cm), modul cu o singură falcă (8x5 cm), câmp vizual universal și endo (5x5 cm) și program pediatric (4x4 cm). (NOTĂ: În funcție de disponibilitate.)

SOFTWARE DE IMAGINI CS
Software-ul CS Imaging este inclus cu fiecare achiziție de radiografie panorex CS 8100. CS Imaging Software include toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă gestiona imaginile și pentru a vă diagnostica pacienții.

Software CS Imaging - toate echipamentele Carestream integrate in acelasi software
Dicom Print inclus pentru toate tipurile de configuratie
Film composer (customizabil in functie de preferintele clientului) inclus in orice tip de configuratie

Include:
Modul Panoramic
Tehnologie senzor: CMOS 4T;
Dimensiune camp de interes: 6.4 x 140 mm (modul adult); 6.4 x 120 (modul copil);
Fara linii laser pentru o pozitionare foarte usoara - fara imagini cu probleme

Optiuni de examinari:
- PAN 2D+; Pe langa imaginea panoramica poti adauga 7 slice-uri pe zona de interes pentru a vedea in profunzime.
- Panoramica completa,
- Panoramica segmentata,
- Sinusuri,
- Articulatii temporo-mandibulare x2,
- Articulatii temporo-mandibulare x4,
- Bitewing segmentat;

Moduri expunere:
4 marimi de expunere:
- Copil,
- Adult mic,
- Adult mediu,
- Adult mare;

Timp de expunere: 1.98-12 secunde

Calculatorul nu este inclus in pret.

120.000,0 RON
preț cu TVA fără cost transport