Heka S+ High End configuration

Configuratie:

Heka S+ Black Edition

Masa medic:

Spray aer/apa

Tubing pentru turbina cu fibra optica si cupla rapida

Tubing pentru turbina cu fibra optica si cupla rapida

Micromotor electric LED Bien Air MX2

Detartraj EMS "No Pain" cu LED

Tava pentru instrumentar

Consola:

Lampa scialitica Eva Sunlike LED cu filtru composave si design Heka

Chiuveta fixa detasabila

Sticla 1l pentru apa distilata

Scaun medic

Scaun asistenta

Pedala multifunctionala wireless cu variator de turatie

Scaun pacient:

Tetiera dublu articulata

Tapiterie cu spuma cu memorie

Culoare la alegere

Cotiere

Masa asistenta cu prindere pe scaun:

Spray aer/apa

Aspirator mic

Aspirator mare

Garantie extinsa – 7 ani

Heka S+

Fiecare unit dentar Heka este fabricat individual pentru a se potrivi preferințelor și cerințelor dumneavoastră unice. Acest lucru vă oferă oportunitatea optimă pentru o muncă simplă și ergonomică, în care Heka S+ vă ghidează prin tratamente – atât automat, cât și individual.

Heka S+ ocupă, de asemenea, mai puțin spațiu, oferindu-vă mai multe opțiuni și libertate de a vă proiecta cabinetul așa cum doriți - și, în același timp, permițând mai multe unități de îngrijire dentară în mai puțini metri pătrați pentru afacerea dvs.

Satisfacția muncii în fiecare zi – de generații

De la o generație la alta – Suntem mândri când vedem că alegerea echipamentelor Heka continuă de la o generație la alta. Acest lucru este posibil deoarece actualizăm constant unitatile de îngrijire dentară și introducem noi opțiuni și instrumente.

Ne place ceea ce facem și mergem până la capăt pentru a vă oferi produsul perfect. Am petrecut timp cu fiecare detaliu al lui Heka S+ pentru că știm că veți dori să vă bucurați de el pentru mulți ani de acum înainte. De exemplu, tava de livrare și partea superioară a consolei sunt prelucrate CNC dintr-o bucată întreagă de aluminiu și apoi montate cu o placă de sticlă. Aceasta oferă cea mai igienă suprafață disponibilă, integrând, de asemenea, afișajul și tastele.

Totul este acolo unde ar trebui să fie – și totul are sens

Unii aleg să combine unitatea de îngrijire dentară și scaunul pacientului într-o singură unitate. Cu toate acestea, dezavantajul cu aceasta este că atunci nu puteți să vă proiectați liber cabinetul și să poziționați individual unitatea de îngrijire dentară și scaunul pacientului unul față de celălalt.

Cu Heka S+ unitatea de îngrijire dentară și scaunul pacientului nu sunt blocate împreună. Aveți libertate deplină, ceea ce vă permite să creați spațiul de lucru exact care vă satisface nevoile - fără a fi nevoie să faceți compromisuri. Suntem siguri că dvs. și echipa dvs. veți aprecia libertatea oferită de Heka S+ în munca dumneavoastră de zi cu zi, cu un spațiu de lucru de 180 de grade în jurul pacientului.

Atunci când vă proiectați camera de tratament, este ușor să plasați Heka S+, astfel încât pacientul să se poată așeza drept, fără a fi nevoie să ocolească mai întâi unitatea de îngrijire dentară. Un mic detaliu cu mare semnificație.

Masa medic cu furtunurile pe sus - Heka S+

Designul îngust al tăvii este una dintre cele mai importante lucruri pentru obținerea celor mai ergonomice poziții de lucru în jurul pacientului, fără ridicarea inutilă a cotului și umerilor.

Distanța de la instrumente la masă poate fi ajustată cu ușurință pentru a se potrivi exact cu înălțimea dvs., iar suporturile individuale pentru instrumente pot fi înclinate pentru a oferi întotdeauna o prindere perfectă a instrumentului - atât atunci când este luat, cât și când este pus înapoi.

Furtunurile lungi pentru instrumente vă oferă cele mai bune oportunități de a lucra corect din punct de vedere ergonomic.

Tava mare pentru instrumente de mână poate ține 3 casete Strindberg (standard) și este poziționată pentru a se asigura că totul este la îndemână.

Pe Heka S + am amplasat toate informațiile despre instrument central pe tava de livrare, astfel încât atât dvs., cât și asistenta dvs. puteți obține cu ușurință o imagine de ansamblu asupra setărilor. Ecranul de afișare poate fi operat prin atingere și ne-am asigurat că funcțiile necesare pot fi schimbate prin intermediul pedalei pentru a minimiza atingerea tăvii de livrare.

Obțineți o privire de ansamblu dintr-o privire...

Sistemul de control al instrumentelor face posibil controlul tuturor parametrilor, cum ar fi cuplul, direcția de rotație, viteza de rotație, precum și cip-blower, debitul de apă, spray-ul, precum si funcțiile Auto Reverse și Auto Forward.

Pentru ca atingerea vitezei dorite să fie ușoară și precisă, puteți seta min/max în intervalul de lucru in care doriți să reglați viteza prin intermediul pedalei. În acest fel, vă puteți asigura că, de exemplu, nu veți depăși rata maximă de tratament în curs.

Prin afișajul tactil și tastele de pe tabloul de bord puteți modifica/sau ajusta setările curente.

Consola Heka S+

Ne place ceea ce facem și mergem până la capăt pentru a vă oferi produsul perfect. Am petrecut mult timp cu fiecare detaliu al lui Heka S+ pentru că știm că veți dori să vă bucurați de el pentru mulți ani de acum înainte.

De exemplu, tava de livrare și partea superioară a consolei sunt prelucrate CNC dintr-o bucată întreagă de aluminiu și apoi montate cu o placă de sticlă.

Aceasta oferă cea mai igienă suprafață disponibilă, integrând, de asemenea, afișajul și tastele. Acest lucru este mai scump și mai dificil, dar credem că este esențial

pentru experiența generală.

Funcțiile pe care le utilizați cel mai des sunt situate pe partea superioară de sticlă a consolei și a tăvii de livrare. Ne-am concentrat pe afișarea doar a funcțiilor relevante în funcție de situația de tratament, astfel încât să aveți o privire de ansamblu dintr-o privire. Funcțiile pe care le puteți utiliza sunt poziționarea scaunului pacientului, curățarea automată a sistemelor de aspirație, umplerea automată/manuală a paharelor și clătirea bolurilor scuipatoare. Există, de asemenea, opțiunea de schimbare a fluxului de lichid cu apă sterilă.

Pentru siguranța dumneavoastră, am adăugat informații pe afișajul tăvii de livrare, care vă spune rapid și ușor dacă unitatea de îngrijire dentară are nevoie de ajutorul dumneavoastră.

Element asistenta Heka S+

Forma fizică și dimensiunea elementului asistentei este cel mai important factor în plasarea acestuia într-o poziție cat mai ergonomica pentru medic si asistenta pentru a evița răsucirea spatelui. Cu cât este mai mic, cu atât mai bine.

O masa mare vă va împiedica întotdeauna să o poziționați corect în raport cu tratamentul și cu corpul dumneavoastră. Prin urmare, ne-am străduit ca elementul asistentei să fie foarte mic și flexibil, astfel încât să ofere cea mai bună poziționare în toate situațiile de tratament, atât stând cât și în picioare, fără a vă solicite corpul în timpul tratamentului.

Soluții pe care le vei iubi.

În situațiile în care trebuie să opriți unitatea mare de aspirație, am plasat un comutator pentru picior care oprește aspiratia printr-o apasare ușoară fără a fi nevoie să plasați aspiratorul în elementul asistentei. O soluție care elimină răsucirea inutilă a spatelui în timpul tratamentului.

Elementul asistentei este amplasat pe un brat telescopic flexibil care iti asigura o pozitionare optima atat in tratamentele la 2, cat si la 4 maini.

Ergonomie

Ai condiții ideale de muncă, fie că ești așezat sau în picioare, ceea ce este important pentru că poți simți când ai poziția potrivită atât pentru corpul tău, cât și pentru munca ta. În același timp, spatele subțire și îngust vă permite să adoptați cea mai bună poziție aproape de pacient în timpul tratamentului.

Prioritizarea igienei de top

Am proiectat Heka S+ cu accent pe a vă permite dvs. și echipei dvs. să îndepliniți cele mai înalte standarde de control al infecțiilor folosind procese manuale și automate individual care pot documenta ulterior dacă au fost finalizate în mod satisfăcător. În ceea ce privește igiena, acest lucru creează liniște sufletească pentru întreaga echipă cat și pentru pacienți, evitând în același timp pierderea inutilă de timp.

Toate suprafețele Heka S+ sunt netede și am folosit sticlă pe elementul medicului și pe

partea superioară a consolei.

Pedala multifunctionala Heka S+

Pedala fără fir permite operarea, fără mâini, a celor mai importante funcții de-a lungul procesului de tratament. Am dezvoltat trei tipuri diferite, fiecare cu propriile opțiuni pentru a vă adapta modul de lucru oferind flexibilitate în alegerea unei anumite camere de tratament în timpul unei zile de lucru aglomerate. .

O caracteristică inteligentă a pedalei rotunde este că poate fi utilizat din toate unghiurile, astfel încât să îți fie asigurată cea mai ergonomică poziție de lucru care ți se potrivește fără a fi nevoie să miști pedala în timpul tratamentului.

Lampa scialitica Heka

O lampa scialitica perfectă este cel mai important lucru pentru a oferi pacientului dumneavoastra un tratament corect. Heka S + vine cu o lampa scialitica LED care oferă o combinație perfectă de intensitate a luminii, temperatura si culoare.

185.000,0 RON
preț cu TVA fără cost transport