Unit dentar ANYE

Unitate de implant A1
Unitate de implant simplă și eficientă, oferă spătar mare și confortabil mai ales pentru perioade lungi de culcare, iar partea laterală este mobilă pentru a maximiza spațiul de operare.
A1 este o unitate stomatologică profesională high-end de a patra generație, bazată pe confort și tehnologie. Produsul este conceput în funcție de cererea pieței pentru a satisface nevoile clinice profesionale ale personalului medical și pentru a oferi pacienților scaune largi și confortabile. Este în conformitate cu designul ergonomic, poate coopera automat cu mișcarea pernei pentru a forma un unghi de elevație și are un sentiment mai puternic de sprijin pentru spate. Designul intim al A1 poate aduce mai mult confort pacienților.
Scuipatorul detașat
Scuipatorul este detașabil pentru o curățare ușoară, poate fi rotit cu 90 ° pentru ca pacienții să scuipe.
Tavă de instrumente ridicabilă din oțel inoxidabil
Sistem de control al scaunului dentar electric ,
- Cu 18 butoane pe tastatura principală,
- Controlul poziției cu 9 memorii ,
- Poziție de lucru prestabilită cu o singură tastă,
- Reglare independentă a apei piesei de mână în față
Îmbunătățind semnificativ eficiența muncii medicului . Tava de instrumente din oțel inoxidabil poate fi șters și dezinfectat.
Lumină de funcționare LED
Mărgele lămpii de marcă cu 12 găuri, luminozitate ridicată, efect bun fără umbre, durată lungă de viață a margelelor lămpii cu reglare manuală prin inducție.
Opțional cu funcție de cameră
Senzor cameră Sony, full HD 1080P, focalizare automată, interval de focalizare 450 mm~1000 mm, zoom optic de până la 30x
Spatar de lux
Spatarul din oțel inoxidabil din interior este realizat din plăci de oțel de 4 mm tăiate cu laser, care este solidă și stabilă . Imbunatateste mult confortul .
Spălare și alimentare cu apă
Duza de alimentare cu apă este mai mare cu 2 cm deasupra suprafeței rezervorului de scuipator pentru a evita infecția încrucișată cauzată de stropirea cu apă pe duza de alimentare cu apă în timpul spălării. Scaunul de alimentare cu apă poate fi detașat pentru curățare
Sistem de control asistent
Cu panoul de control multifuncțional, este convenabil ca asistentul să folosească funcțiile comune ale scaunului dentar și să ajute stomatologii să îmbunătățească eficiența muncii.
Cotiera rotativa
Cotiera poate fi rotită orizontal, ceea ce este convenabil ca pacienții să se întindă în sus și în jos pe scaun.
Pad pentru picioare
Suportul pentru picioare este realizat din material PU pe care pacienții nu trebuie să-și scoată pantofii pentru tratament, ceea ce este convenabil pentru curățare.
Scaun F rame
Cadrul scaunului este realizat din metal tăiat de 4 mm cu mașina cu laser. Are dimensiuni precise, ceea ce este cel mai înalt standard în industria unităților dentare .
Tavă de instrumente mobilă pentru cărucior (ridicatoare)
Tava de instrumente pentru cărucior are 9 poziții de memorie, 6 suport pentru piesa de mână, cu aspirație centrală și o supapă independentă de reglare a apei pentru piesa de mână. Tava pentru instrumente este realizată din oțel inoxidabil, iar suprafața poate fi dezinfectată profund. Poate plasa echipamentul necesar pentru tratament. Dimensiunea tavii instrumentului: 580*370mm.
Cutie laterală rotativă
Partea laterală poate fi rotită la 180 ° și se poate mișca într-o gamă largă, ceea ce poate localiza cu ușurință poziția necesară și maximizează spațiul asistentului.
Scaun pentru dentist
Scaun dentar C cu roată universală fără zgomot de 360 ​​° , poate fi reglat de ridicare și inclinare.
Pedală multifuncțională
- Cu funcție de autoblocare,
- Control în sus și în jos al scaunului dentar, poziția spătarului, spălarea cuspidorului și alimentarea cu apă.
Suport lampă din aluminiu turnat
Suport de lampă din aluminiu turnat , flexibilitate ridicată, durată lungă de viață (după 100.000 de teste de oboseală) .
Oțelul de înaltă calitate de 4 mm este tăiat cu mașina de tăiat cu laser;
Tot plasticul ABS prin turnare prin injecție;
Sistem PCB auto-proiectat, cip de import;
Electrovalve de import;
Motor de import.

37.500,0 RON
preț cu TVA fără cost transport